facebook tracking

Välkommen till Knoddfamiljen​

Knodd-familjen.jpg

Vill du ha ett flexibelt och utvecklande jobb där du är med och bygger framtidens barn- och familjevård, ger trygghet åt och stärker föräldrar? Perfekt, då har du kommit rätt. 

Flexibelt arbete
Jobba när, var och hur mycket du vill - enkelt att kombinera med annat jobb
Kompetensutveckling
Stor kompetensutbyte bland kollegor och stark gemenskap
Patienter i hela Sverige
Möjlighet att hjälpa vårdnadshavare och barn i hela Sverige
Avdelning

Vård

Connect

Barnsjuksköterskan Pia berättar

 


 

Träffa några av våra barnspecialister

Jag tycker det är spännande att följa med i utvecklingen av digital vård och utforska det nya sätt som finns att hjälpa föräldrar och barn på. Att kunna ge råd och stöd till barn och familjer i tryggheten av deras hem, utan att de behöver uppsöka och belasta fysisk vård när det inte är nödvändigt. Sen är Knodd en mycket trevlig arbetsplats med fantastiska kollegor och så mycket kompetens

Magdalena Barnsjuksköterska

Jag gillar att utmana mig själv och att göra nya saker. Att jobba på Knodd har gett mig nya utmaningar. Tekniskt men också att träffa patienter och deras familjer i deras hemmiljö. Att jag dessutom får patienter som är utvalda och förberedda att träffa en barnläkare efter att först ha träffat en barnsjuksköterska känns både effektivt och tillfredsställande.

Rein Barnläkare

Tänk att få komma “hem” till barn och familjer runt om i vårt avlånga land. Där jag i deras hemmiljö gör allt jag kan, via videolänk, för att underlätta, trygga och stötta familjer med olika typer av mer eller mindre akuta problem. Bakom mig har jag ett fantastiskt stöd med närvarande ledning, kompetenta barnsjuksköterskekollegor med olika spetskompetens kring barn och barnsjukvård.

Johan Barnsjuksköterska

Att jobba på Knodd är väldigt kul. Fritt, men med stort ansvar. Här kan jag med modernaste tekniken använda min erfarenhet och kompetens, och tillsammans med fantastiska kollegor verkligen göra nytta.⠀

Annika Barnsjuksköterska

Vanliga frågor

Jobbar du redan på Knodd?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@knodd.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor